Kõik kategooriad

Kuidas Paysera kontot taasavada?

How to reopen your Paysera account?
Kui te loete seda blogipostitust, tahame alustuseks öelda, et see tähendab meile palju, et kaalute tagasitulekut. Me teame, et protseduuriga võib kaasneda mõningane segadus, nii et jätkake lugemist ja me teeme kõik endast oleneva, et teie tagasitulek oleks võimalikult sujuv!

Väike vahemärkus

See ei ole põhjus muretsemiseks, vaid lihtsalt väike lisainformatsioon, kuid tahame, et te teaksite, et kui teil oli varem kinnitatud Paysera konto ja soovite luua uue, siis kahjuks ei saa te kasutada sama kasutajatunnust ja parooli, et registreerida oma uut kontot.

See on lihtsalt seetõttu, et piirame kasutajaid ühe Paysera kontoga inimese kohta.

Nüüd võite küsida, "Miks see nii on?" See on kõik tehtud selleks, et pakkuda teile turvalisemat ja lihtsat kogemust. Uskuge meid, kahe konto tegutsemineon kaks korda keerulisem, nii teie konto turvalisuse tagamise kui ka teie vahendite efektiivse haldamise mõttes.

Protsess Paysera konto taasavamiseks

Kuna sulgesite oma eelmise Paysera konto, peame läbima identifitseerimisprotsessi uuesti. Oleme kindlad, et mõistate, et see on teie konto turvalisuse huvides.

Niipea kui olete selle kiire protsessi lõpetanud, saame teie konto uuesti aktiveerida. Ja et kõik oleks ajakohane, lisame teie kontole ka teie praeguse telefoninumbri.

Ja ongi kõik! Kui kõik need sammud on läbitud, saate oma Paysera kontole uuesti sisse logida.

Quick and easy process to reopen Paysera account.

Kuidas teostada identifitseerimist?

Te juba tunnete meid – me oleme paindlikud, kui on tegemist tuvastamisprotsessiga! Te ei pea tulema meie klienditeeninduskeskusesse Vilniuses – kuigi olete täiesti teretulnud, kui soovite tulla. Kui see teile paremini sobib, võime kindlasti korraldada lühikese videokõne teiega. Kõik, mida peate tegema, on tutvuda mõne reegliga, helistada meile, et saaksime kokku leppida parima aja ja liituda!

Me oleme käsitlenud teemat, kuidas valmistuda videokõneks Payseraga, üksikasjalikumalt teises blogipostituses, nii et kui see on valik, mida kaalute – vaadake see kindlasti üle. Kõik, mida peate teadma, on seal.

Ja lõpuks… Tere tulemast tagasi!

On tõeliselt suurepärane teid tagasi näha ja täname, et valisite taas Paysera! Kui teil tekib meie toodete ja teenustega seoses mingeid raskusi, on meie klienditoe meeskond alati valmis kuulama ja me püüdleme alati selle poole, et teie tagasiside põhjal ennast paremaks muuta. Ehk võtke julgelt ühendust, aitame teid kogu selle protsessi vältel!