Kõik kategooriad

Kuidas Paysera rakenduses arvet jagada?

#
Mäletad veel aegu, kui sõpradega arvete jagamine nõudis aega ja peavalu? No need päevad on nüüd möödas. Aitäh sulle, tehnoloogia. Tänapäeval piisab vaid mõnest nupuvajutusest ja sa ei pea isegi oma osa arvest välja arvutama – Paysera arve jagamise funktsioon teeb selle kõik teie eest ära.

Arve jagamise põhimõtted

Eeldame, et nimi Jaga arve on iseenesestmõistetav ja jätab vähe ruumi kahtlusteks.

Aga kindluse mõttes teeme siiski mõned asjad selgeks?

Lühidalt öeldes on Arve jagamise funktsioon mõeldud aitama teid ja teie sõpru arve jagamisel. Kui reisite koos sõbra või isegi sõpruskonnaga ja maksate kõigi eest, saate kohe saata oma sõpradele arve jagamise taotluse.

Seejärel saavad teie sõbrad teile mõne sekundiga raha tagasi maksta. Niikaua kui teil on nende telefoninumber või e-posti aadress.

#

Milleks seda täpselt kasutada saab?

Mainisime juba reisikulusid kui ühe võimalusena Paysera arve jagamise funktsiooni kasutamiseks, kuid see võib hõlmata ka selliseid asju nagu üüri jagamine, õhtusöök, filmid ja muud juhuslikud maksed, mille puhul saate arve rühmana.

Kuidas Paysera Arve jagamine töötab??

Me ei teinud nalja, kui ütlesime, et Paysera rakenduse kaudu arve jagamiseks kulub vaid paar vajutust. Tegelikult näete seda ise selles lühikeses juhendis, kuidas kasutada Paysera arve jagamise funktsiooni.

Samm 1. Avage Paysera äpp ja sisestage oma PIN-kood, mis viib teid rahakoti vaatesse.

Samm 2. Vajutage makse peale.

Samm 3. valige “Jaga arve”.

Samm 4. Valige kontaktid, kellega arve jagada ja vajutage nuppu "Taotlus".

Ja ongi kõik!

Üks asi veel…

Kahjuks pole kõigil Paysera kontot. Aga sellest pole hullu – meil on lahenduse olemas.

Siin on juhis, mida teha, kui teie sõpradel ei ole Paysera kontot:

  • Kui valite makse, sünkroonige oma telefoni kontaktid ja saatke neile päring
  • Või lisage lihtsalt uus kontakt, sisestades tema telefoninumbri või e-posti aadressi

Nüüd tasub mainida, et Paysera jagab arve automaatselt võrdseteks osadeks, kuid mõnikord võib tegelikkus olla sellest pisut keerulisem.

Kui te näiteks õhtustaksite koos oma sõpradega ja igaüks teist telliks erineva summaga eineid, poleks õige kõike võrdselt jagada.

Just seetõttu tegime, et pärast inimeste valimist, kellega soovite arve jagada, saate puudutada iga inimese summale ja seda vastavalt muuta.

Voilà!

Loo Paysera konto kohe, see on tasuta!