Kõik kategooriad

Kuidas Paysera Tickets turundustööriistu juurutada ja kasutada?

Event organisers can integrate Google Analytics, Google Ads, Meta Pixel, and Google Tag Manager to Paysera Tickets.
Kas soovite oma ürituste tulemuslikkust analüüsida ja oma publikut paremini mõista? Võib-olla isegi käivitada andmepõhise tasulise reklaamikampaania? Et teid selles aidata, oleme veendunud, et saate Paysera Ticketsist andmeid koguda, integreerides erinevaid turundustööriistu, mis annavad vajalikku infot. Jätkake lugemist, et saada teavet nende tööriistade ja nende rakendamise kohta.

Millist tüüpi turundustööriistad on Paysera Ticketsi platvormil saadaval?

Google Analytics liikluse jälgimiseks ja aruandluseks. See annab ülevaate teie külastajate kohta, näiteks kust nad tulevad ja kuidas nad teie üritusegasuhtlevad. Analüütika sisaldab teavet selle kohta, kuidas kasutajad teid leiavad, kui kaua nad viibivad, milliseid pileteid inimesed vaatavad või ostavad ja palju muud.

Google Ads võimaldab teil näidata reklaame Google'i otsingutulemustes ja muudel Google'i saitidel. Kui Google Ads on Paysera Ticketsi integreeritud, saate oma üritusi reklaamida inimestele, kes otsivad Google'is sarnaseid asju. Samuti saate lasta platvormil jälgida, kui hästi teie reklaamidel läheb, kui näete, kui paljud inimesed pärast nende vaatamist neil klikkisid või midagi ostsid.

Meta Pixel aitab teil näha, kas sotsiaalmeedia reklaamid töötavad, ja aitab teil reklaame näidata konkreetsetele sihtrühmadele. Paysera Ticketsis kasutades saab tööriistaga jälgida selliseid toiminguid nagu ürituste vaatamine või pileti ostmine. See teave võib aidata teil potentsiaalsete piletiostjateni jõudmiseks teha Facebookis või muudel Meta platvormidel sihitud reklaame.

Google Tag Manager kui Google Tag Manager on Paysera Ticketsi integreeritud, saate hallata veebisaidi silte, jälgida kasutajate käitumist ja hinnata funktsioonide või reklaamide edukust. See aitab teil parandada oma veebiturundust ja kohandada kasutajakogemust kogutud andmete põhjal.

Kas Paysera Ticketsi turundustööriistade kasutamine maksab midagi?

Absoluutselt mitte! Me ei võta teilt nende tööriistade integreerimise eest midagi. Peate lihtsalt katma kõik kulud, mis tulenevad otse tööriistadest endist. Näiteks kui otsustate Google'ist tasulisi reklaame osta, tulevad teie kulud otse Google'ilt. Oleme siin selleks, et tagada selle võimaluse olemasolu juhuks, kui seda vajate.

Kas nende tööriistadega seotud tõrgete jaoks on tehnilist tuge?

Absoluutselt. Oleme teie jaoks valmis juhuks, kui teil tekib nende tööriistade kasutamisel tehnilisi probleeme. Palun võtke julgelt meiega ühendust e-posti teel, või tehes kiire kõne. Aitame teid hea meelega!

Paysera Tickets client support is ready to assist with any technical issues.

Kuidas seadistada Paysera Ticketsis erinevaid turundustööriistu?

Protsess varieerub pisut olenevalt erinevatest tööriistadest, mida soovite integreerida, nii et kui mitte kõik neist pole teie jaoks asjakohased – jätke ebaolulised osad vahele ja liikuge teid huvitavate tööriistade juhiste juurde.

Igal juhul peate järgima neid samme:

  1. Logige sisse Paysera Tickets süsteemi ja vajutage seadistuste ikoonile kindla ürituse või ürituste grupi all (Halda).
  2. Ürituse menüüalt, valige Turundustööriistad.

Kuidas Google Analyticsit integreerida

Kui kasutate Paysera Ticketsi, valige Google Analytics. Seejärel palutakse teil sisestada oma Jälgimis ID (Tracking ID).

Kui teil pole veel Google Analyticsi kontot, looge see kindlasti. Järgmine samm on Google Analyticsi atribuudi loomine ja andmevoo lisamine. Kui olete lõpetanud, antakse teile mõõtmise ID (Measurement ID).

Üksikasjalike juhiste saamiseks pakub Google'i tugi suurepärast samm-sammult juhend. Või kui soovite, järgige alloleva õppevideo juhiseid.

Kuidas Google Adsi integreerida

Esiteks vajate olemasoleva konversiooni konversiooni ID-d. Kui teil seda veel pole, leiate hõlpsalt järgitava juhendi kuidas luua uut konversiooni.

Teine samm on konversioonide jälgimise seadistamine, mis annab teie konversiooni ID. Leiad abi juhendist selle kohta Google'i toe lehel või allolevas videos.

Soovi korral saate valida ka täiendavaid konversioonisilte.

Kuidas Google Tag Manageri integreerida

Google Tag Manageri jaoks on teil vaja oma konteineri ID-d, et integreerida see Paysera Ticketsis.

Juhised kuidas Google Tag Manageri seadistada ja installida Google'i toe lehel ja allolevas videos.

Kuidas integreerida Meta (Facebook) Pixel Paysera Ticketsis

Facebooki (Meta) pixel integreerimise lisamiseks peate sisestama oma Pixel ID. Samuti pidage meeles, et selleks on teil vaja isiklikku Facebooki kontot.

Leiate samm-sammult juhised koos kõigi spetsifikatsioonidega kuidas Meta Pixel seadistada ja installida ametlikul Meta lehel.

Mõned näpunäited tööriistade parimaks kasutamiseks

Pidage meeles: andmetest saab teie parim sõber, kui teate, kuidas neid tõlgendada. Meil on iga tööriista jaoks mõned kasulikud näpunäited, eriti kui tegemist on üritusteplaneerimise ja reklaamimisega.

Käsitle kõiki neid tööriistu ühe ökosüsteemi osana. Need annavad parima tulemuse, kui neid kasutatakse koos. Näiteks Google Analytics võib pakkuda statistikat, mida saab kasutada Google Adsi optimeerimiseks, samas kui Google Tag Manager võib muuta teie Google Analyticsi ja Meta Pixel koodide haldamise palju lihtsamaks.

How to make the best out of marketing tools on Paysera Tickets.

Näpunäiteid Google Analyticsi kasutamiseks

Seadistage kohandatud eesmärgid ja lehtrid, et jälgida, kuidas kasutajad teie üritusega suhtlevad. Need võivad hõlmata registreerimisi, piletite ostmist või lehevaatamisi. Kasutage neid andmeid kasutaja käitumise mõistmiseks ja vajaduse korral paranduste tegemiseks.

Näpunäiteid Google Adsi kasutamiseks

Kasutage oma investeeringutasuvuse (ROI) mõõtmiseks konversioonide jälgimise tööriista. Neid konversioone (nt piletimüüki või registreerumisi) jälgides näete, millised märksõnad ja reklaamisõnumid toimivad kõige paremini.

Näpunäiteid Meta (Facebook) Pixeli kasutamiseks

See tööriist aitab teil jälgida Facebooki reklaamide konversioone ja uuesti turundada inimestele, kes on teie veebisaidil juba mingeid toiminguid teinud.

Näpunäiteid Google Tag Manageri kasutamiseks

Kasutage seda tööriista oma veebisaidil turundusmärgendite (koodilõigud või jälgimispikslid) haldamiseks ja juurutamiseks ilma koodi muutmata. See on suurepärane tööriist ürituste korraldajatele, kellel ei pruugi olla ulatuslikke kodeerimisteadmisi.

Google Analytics ja Meta Pixel, et täpsustada oma sihtrühma

Google Analytics ja Meta Pixel annavad teile andmed, mida vajate oma sihtrühma täpsustamiseks. Kui mõistate, kes teie saiti külastavad ja milliseid toiminguid nad teevad, saate luua sihitud ja tõhusamaid reklaame.

Google Ads ja Meta Pixel potentsiaalsete osalejate uuesti sihtimiseks

Google Ads ja Meta Pixel on parimad tööriistad potentsiaalsete osalejate uuesti sihtimiseks. Kui keegi külastab teie saiti piletit ostmata, saate kasutada ümbersihtimisreklaame, et julgustada teda tagasi tulema ja ostu lõpule viima.