Kõik kategooriad

"Aitäh" ütlemise jõud ettevõttes

Saying “thank you” is an important part of company culture at Paysera.
Kas pole imeline tunne, kui keegi hindab tõeliselt teie rasket tööd ja võtab hetke, et öelda "aitäh"? On inimesi, kes võivad väita, et palk on kõik tänu, mida oma töö eest vajate. Kuid oleme eriarvamusel – lahkuse hetk ei maksa midagi, ometi võib see luua tugevaid ja pikaajalisi töösuhteid. Niisiis, arutleme meie uue algatuse üle, mille eesmärk on edendada töötajate seas toetavat töökeskkonda.

See on rohkem kui lihtsalt sõna

Kas teadsite, et lihtne tänu väljendamine võib tekitada positiivseid emotsioone, mis levivad kaugemale ainult andjast ja saajast? See on õige, isegi need, kes lihtsalt on selle tänulikkuse tunnistajaks, on positiivselt mõjutatud.

Kui olete pisut skeptiline, siis tea, et see pole väljamõeldud teooria, vaid seda kinnitabteaduslik uuring aastast 2019.

Kui näitate üles siirast tänulikkust, annab see kõigile märku, et hindate nende tööd ja panust. Kui võtate aega ümbritsevate inimeste tunnustamiseks, saate töökohal positiivsuse majakaks. See muudab teid mitte ainult armastatud kolleegiks, vaid ka hindamatuks varaks kogu organisatsioonile.

Kas on ime, et kõik eelistavad töötada kellegagi, kes on lahke ja arvestav?

Paysera promotes a culture of gratitude and positivity in the workplace.

Ausus on parim poliitika

Siirus on siin võtmetähtsusega, kuid olgem ausad – seda ei saa sundida ega teeselda. Meil kõigil on ebasiiruse osas kuues meel ja me saame sageli aru, kui keegi kasutab ainult häid sõnu isikliku kasu saamiseks.

Payseras tahame saavutada ausat tunnustust – ja me teame, et meie töötajad hindavad üksteist tõeliselt.

Mõnikord tuleb elu siiski vahele. Tänutunne võib kiirel päeval igaühel meelest minna, inimesed võivad tänu avaldamise suhtes pisut häbelikud olla või ei pruugi õiged sõnad õigel ajal meelde tulla. Selliseid olukordi tuleb ette ja see on okei!

Meie eesmärk? Et meie meeskonnale õrnalt meelde tuletada tänulikkuse jõudu ja anda kõigile vahendid selle väljendamiseks. Paysera on siin selleks, et muuta "aitäh" ütlemine veidi lihtsamaks ja palju sisukamaks.

Meie praktilised sammud väärtustamiskultuuri kasvatamiseks

Tänulikkuse kultuuri edendamine meiesuguses globaalses ettevõttes võib olla omajagu väljakutse. Kuna meie meeskonnaliikmed töötavad 25 riigist, ei saa paljud meie kolleegid kunagi üksteisega isiklikult kohtuda.

Kuidas siis luua ruumi, kus kõik tunnevad end väärtustatuna ja hinnatud? See oli küsimus, millega me silmitsi seisime, kui otsustasime oma hindamiskultuuri järgmisele tasemele viia.

Arvestades meie vahelist füüsilist vahemaad, teadsime, et meie tunnustuspüüdlused peavad olema digitaalsed. Seetõttu tutvustasime kasutajasõbralikku tööriista, mis võimaldab töötajatel vaid mõne klõpsuga oma kaastöötajatele tänu avaldada.

See mitte ainult ei aita kaasa geograafilise lõhe vähendamisele, vaid annab neile, kes võivad end liiga häbelikult tunda, võimaluse oma tunnustust näost näkku väljendada.

What working at Paysera as a global company is like.

Kuidas see töötab

Iga Paysera töötaja saab anda ja saada erinevaid tänumärke. Kuigi on näha, kellele on märk antud, jääb kinkija isik saladuseks, mida teab ainult adressaat.

Tänuavalduse isikstamiseks on märgi andjal võimalik lisada ka kohandatud sõnum, mis selgitab, miks ta otsustas märgi anda.

Paysera employees are encouraged to show appreciation to each other to build trust.

Proovige seda koos meiega!

Me mõistame, mis tunne on, kui teie raske töö ja saavutused jäävad märkamatuks, jättes teid tundma, nagu oleksite lihtsalt väike hammasratas suures masinas.

Võib-olla kaalute uut algust? Meil on hea meel tervitada kõiki entusiastlikke spetsialiste avasüli, kes jagavad meie visiooni. Kui see olete teie, siis tahame, et te teaksite, et teie arvamus, teie panus, ainulaadne isiksus ja teie raske töö ei jää tähelepanuta. Meile meeldib öelda "aitäh" sama palju kui meile meeldib seda kuulda.

Tutvuge meie vabade ametikohtadega ja võtke ühendust! Ja selle peale... Täname, et leidsite aega selle lugemiseks!