Kõik kategooriad

Kuidas Rahapesu tõkestamise osakond teie vahendeid kulisside taga kaitseb

How the anti-money laundering department protects your finances behind the scenes.
Jah, e-kiri Rahapesu tõkestamise osakonna poolt ei kõla nagu karjuda "lõbu ja mängud". Kuid kui te ei tee midagi ebaseaduslikku, uskuge või mitte, saite selle tõenäoliselt seetõttu, et oleme teie rahaliste vahendite ohutuse pärast siiralt mures ja tahame aidata. Räägime oma Rahapesu tõkestamise (AML) osakonnast ja sellest, kuidas me töötame väsimatult kulisside taga, et kaitsta kõiki meie kliente finantspetturite eest.

Miks me arvame, et sellest on oluline rääkida

AML-i teemal on külg, millest ei räägita piisavalt.

Enamiku inimeste jaoks võib mõiste "Rahapesu tõkestamine" tunduda pisut hirmutav. See võib isegi tunduda väära tegevuse tagajärjena.

Kuigi te ei satu sageli AML-i spetsialistidega vestlema, ei ole AML-i tavad loodud selleks, et hoiatada ega hirmutada kliente, kes kasutavad meie teenuseid seadusi rikkumata. AML-spetsialistid võivad teiega ühendust võtta ka siis, kui nad kahtlustavad, et teie vahendid on ohus finantspetturite poolt.

Meie AML-spetsialistid töötavad usinalt, et kaitsta meie kliente pettuste eest, nii neid ennetades kui ka probleemide lahendamisel, kui petturid pääsevad ligi teie finantsandmetele või üritavad ebaseaduslikke ülekandeid teha.

Millega Rahapesu tõkestamise (AML) osakond tegeleb?

Lihtsamalt öeldes on Rahapesu tõkestamise (AML) osakonna eesmärk tagada, et ettevõte järgiks seadusi ja määrusi, et vältida rahapesu ja aidata tabada neid, kes üritavad raha pesta.

Paysera puhul hõlmab see ka meie klientide kaitsmist finantspetturite eest ja meetmete võtmist, kui kahtlustame, et meie klientide teave on sattunud petturite kätte.

See on hoolas ja vastutusrikas töö, mida võtame väga tõsiselt ja võtame oma kohustusena tasuda teie usalduse meie kui teie finantspartneri vastu.

What does the Anti-Money Laundering (AML) department do?

Toimingud, mida meie AML-spetsialistid võtavad ette kahtlase tegevuse korral

Meie AML-spetsialistid on koolitatud tuvastama ja identifitseerima teiePaysera kontol toimuvat kahtlast tegevust mis võivad olla petturid, kes üritavad seda tühjendada.

Mis juhtub, kui meil on teatud ülekannete suhtes vähimadki kahtlused?

Meie meeskond reageerib teie kaitseks kiiresti. Me piirame tegevuse teie kontol ja võtame teiega kohe ühendust. Seetõttu on ülioluline tagada, et teie kontaktandmed on Paysera kontol alati ajakohased. Oleme pühendunud teie varade kaitsmisele ja täpsed kontaktandmed võimaldavad meil teid tõhusalt aidata.

It's crucial to keep your contact information up-to-date on your Paysera account.

Näited elust petturite taktikast

Pettused muutuvad üha keerukamaks, kasutades kaasaegset tehnoloogiat veenvate pettuste loomiseks.

Et aidata teil nende taktikat paremini mõista, oleme vaatlenud ja koostanud mõned kõige levinumad ja petlikumad finantspettused use:

  • Emotsioonide ärakasutamine romantiliste veebipettuste kaudu.
  • "Liiga hea, et tõsi olla" investeerimisvõimaluste pakkumine
  • Ehtsate institutsioonide jäljendamine ja kiireloomuliste ähvardavate sõnumite saatmine.
  • Võltstöökuulutuste reklaamimine, mis paluvad teil oma pangakontot kasutades käidelda ebaseaduslikku raha. See muudaks teist "rahamuula" ja see on seadusega vastuolus.
  • Inimestega manipuleerimine laenu võtmiseks ja neile raha ülekandmiseks.

Meie nõuanne teile (meie kogemusest)

Loodame, et pärast selle blogipostituse lugemist ei tundu AML enam hirmutav tegelane pimeduses, vaid pigem otsustav kaitsja, kes on siin, et teid aidata seni, kuni te pole ise ebaseaduslike tegevustega seotud.

Kuigi oleme teie jaoks olemas, tuleb öelda, et alati on parem olla eriti ettevaatlik ja vältida üldiselt kompromiteerivatesse olukordadesse sattumist. Selle lisasammu võtmine oma teabe kaitsmiseks on pingutust väärt ja kindlasti säästab see pikas perspektiivis stressi.


Lihtsad viisid oma turvalisuse kaitsmiseks

Hoiduge pakkumistest, mis kõlavad liiga ahvatlevalt. Olgu selleks siis vastupandamatu investeerimispakkumine või veebipõhine kosilane. Kui see tundub liiga hea, et tõsi olla, siis tõenäoliselt see nii ongi.

Seadke kahtluse alla nende kavatsused, kes paluvad teil valetada või tõde varjata teie usaldusväärse finantsasutuse eest. Kui nad ei ürita mingit pettust, pole neil vaja ennast varjata.

Ükski mainekas organisatsioon ega asutus ei nõua teie tundlikku teavet. Mis on privaatne peaks jääma privaatseks.

Ärge kunagi võtke oma nimel laenu teiste inimeste, eriti nende jaoks, keda te ei tunne. Te lihtsalt annaksid raha vabatahtlikult ära.

Vältige kahtlasi linke, olenemata sellest, kes need saatis. Kui olete mures, võtke ettevõttega ühendust otse ametlike kontaktandmete kaudu, mitte kahtlastes tekstisõnumites või e-kirjades esitatud teabe kaudu.

Ärge kunagi müüge oma pangakontot. Võid sattuda kellegi teise kuritegudesse ja olla nende tegude eestvastutav.

Kokkuvõtteks on oluline meeles pidada, et rahaasjade haldamiseks konto omamine on isiklik vastutus. Oleme siin ja valmis teid aitama, kui leiate, et teid sihitakse. Kuid päeva lõpuks on see kõik teie kätes.

Simple ways you can protect your safety from financial scammers.

Püsige turvaline

Loodame siiralt, et te ei pea kunagi vestlema AML-spetsialistiga, olgu see siis Paysera või mõnes muus finantsasutuses – ja lubame, et mõtleme seda parimal võimalikul viisil!

Miks? Sest kui te ei ole AML-osakonnaga ühenduses, tähendab see, et teete privaatsuse ja juriidiliste nõuete järgimise osas kõik õigesti. Jätka samas vaimus!