Kõik kategooriad

Uus teenus! Kõik, mida peate teadma Apple Pay kohta Paysera Checkoutis

Apple Pay is now available on Paysera Checkout!
Ootamine on läbi! Apple Pay on nüüd Checkoutis saadaval, mis võimaldab teie klientidel maksta veel ühel mugaval viisil. Istuge ja lõdvestuge – jagame teiega üksikasju selle aktiveerimise, maksumuse ja muu kohta!

Kuulasime teie vajadusi

Meie ärikliendid küsisid meilt, “Kas te integreerite Apple Pay Checkouti?”. Meie jaoks ei olnud küsimuseks “kas” vaid pigem “millal”. Alustame – Apple Pay on veel üks populaarne viis teie klientide jaoks teie toodete ja teenuste eest tasumiseks. Ütlematagi selge, et see pole meie klientide jaoks viimane uus lahe teenus – töötame alati kõvasti selle nimel, et muuta teie kogemus meiega võimalikult suurepäraseks!

Miks see teie ärile hea on?

Tunnete oma ettevõtet ja kliente paremini kui meie, kuid kas me võime lihtsalt öelda, et ühe populaarsema makseviisi olemasolu ei tee kahju?

Apple on nimi, mis ei vaja tutvustamist, seega võite loomulikult eeldada, et kõik teie Apple'i tooteid kasutavad kliendid leiavad, et see on mugav, kui nad avastavad, et nad saavad teie toodete ja teenuste eest maksta veelgi kiiremal ja mugavamal viisil. See peaks parandama üldist ostukogemust, sest see on lihtsalt nii kergeja kohandatud nende vajadustele! Kes seda ei tahaks?

E-shop owners can now offer Apple Pay as a payment option through Paysera Checkout.

Millised on kriteeriumid Apple Pay aktiveerimiseks Paysera Checkoutis?

Heaks uudiseks on. Kui teil juba…

a) on Paysera konto;
b) kasutate Paysera Checkouti teenust;
c) on kaardimaksed aktiveeritud…

Siis ongi kõik – te ei pea midagi tegema, sest oleme teie e-poes automaatselt Apple Pay aktiveerinud. Meil on hea meel teie eest pisiasjade eest hoolitseda, et te ei peaks selle pärast muretsema!

Teisel käel, kui teil veel:

a) ei ole Paysera kontot – ärge muretsege! Saate luua Paysera konto tasuta. Ja mis on veelgi parem – saate seda teha digitaalselt, kui see on see, mida eelistate;
b) ei kasuta Paysera Checkouti teenust – see ei ole samuti probleemiks! See ei võta kaua aega – oleme toonud välja kõik sammud kuidas luua maksevärava projekti;
c) ei ole kaardimaksed aktiveeritud – arvasite ära, ka seda on lihtne teha. Täitke lihtsalt teenuse aktiveerimise vorm ja võtame teiega peatselt ühendust!

Kuidas aktiveerida Apple Pay'd Paysera Checkoutis?

Nagu teate, aktiveeriti Apple Pay teie jaoks automaatselt, kui te juba varem võtsite kaardimakseid vastu. Aga mis siis, kui aktiveerisite selle alles nüüd?

Kõik, mida pead tegema, on järgida neid lihtsaid samme:

Valige Minu projektid > Maksete kogumise teenuse seadistused (rippmenüüst projekti all) > valige riik > vajutage märkeruudule aktiveerimiseks

How to enable Apple Pay on Paysera Checkout?

Kuidas keelata Apple Pay'd Paysera Checkoutis?

Apple Pay keelamiseks Paysera Checkoutis peate järgima peaaegu samu samme, mida mainiti ülal, välja arvatud viimane samm.

Valige Minu projektid > Maksete kogumise teenuse seadistused (rippmenüüst projekti all) > valige riik > eemaldage märkeruut keelamiseks.

How to enable Apple Pay on Paysera Checkout?

Kui palju maksab Apple Pay Checkoutis?

Kui olete kaardimaksete vastuvõtmisega juba tuttav, leiate, et Apple Pay hind on sama. Ja kui vajate värskendust või olete selles uustulnuk, tutvuge meie hinnakirjaga täpsemate andmete jaoks.

Teie panus on meile oluline

Iga päev töötavad meie pühendunud meeskonnaliikmed erinevatest osakondadest, et rakendada parimaid tavasid, et pakkuda väärtust teile – meie kliendile.

Kuna teie olete meie tähelepanu keskpunktis, on meil kõige mõistlikum küsida teilt otse teie soovide ja eelistuste kohta, eks?

Niisiis, andke meile teada! Olenemata sellest, kas tegemist on ideedega toodete, integratsioonide või muude uuenduste jaoks, mis teile kasulikud on, tahame teada, mida teil on öelda! Lihtsalt võtke ühendust meie klienditoega ja ajgage oma mõtteid.