Kõik kategooriad

Kuidas avada stardikonto ettevõtte registreerimiseks?

#
Stardikonto on vajalik uue ettevõtte asutamiseks Bulgaarias. Tänu Paysera digiteenustele saab seda muidu pikka ettevõtte registreerimisprotsessi etappi oluliselt lihtsustada ja hõlbustada. Artiklis tutvustame teile protseduuri, näitamaks, kuidas see toimub ja kuidas säästa aega ja raha, valides Paysera.

Mille jaoks on stardikontot vaja?

Bulgaarias uue eraettevõtte asutamiseks on vaja stardikontot. Kontot kasutatakse osakapitali maksmiseks enne ettevõtte äriregistris registreerimist.

⚠️ Stardikonto EI OLE maksekonto ja seda ei saa kasutada muude maksete - sissetulevate või väljaminevate - peale osakapitali makse teostamiseks.

Mis vahe on maksekontol ja stardikontol??

Stardikontot kasutatakse Bulgaarias eraettevõtte asutamisel ainult osakapitali maksmiseks. Seda ei saa kasutada muude maksete - sissetulevate või väljaminevate - peale osakapitali makse teostamiseks.

Maksekonto sobib teie igapäevaste pangatoimingute jaoks. Seda saab hallata interneti- või mobiilipanga kaudu reaalajas. Kontole saab lisada Visa kaardi ja kasutada sularahata makseteks.

Kuidas avada Paysera ettevõtte kontot? Vaata videojuhiseid siit

Kes saab avada stardikontot?

See teenus sobib eraisikutele, nii Bulgaaria kui ka välisriigi kodanikele, kes soovivad asutada Bulgaarias eraettevõtet. Stardikonto saab avada ettevõtte tulevane juht või esindaja.

Stardikonto avamise sammud

  1. sikliku konto avamine Paysera süsteemis
    Ettevõtte tulevane juht või esindaja registreerub läbi Paysera mobiilirakenduse eraisikuna ja täidab Tunne Oma Klienti (KYC) küsimustiku. Paysera isikliku konto avamise ja uute klientide jaoks kasuliku teabe saamiseks vaadake siia.

Kas teil ei ole veel Paysera rakendust?

Avage konto täna. See on TASUTA!

  1. Teenuse taotlemine
    Teenust saab taotleda e-posti vahendusel. Klient saab vastuse, milles on teave vajalike dokumentide kohta, mida ta peab esitama. Dokumentide loend on saadaval siin.
  1. Dokumentide ülevaatamine review
    Esitatud dokumendid vaadatakse üle ja analüüsitakse. Seejärel saadetakse täiendavad küsimused ettevõtte tegevuse kohta.
  1. Stardikonto avamine ja kapitali maksmine
    Pärast kinnitamist avatakse Paysera süsteemis stardikonto, kuhu tuleks maksta osakapital. Kliendile väljastatakse sissemakstud kapitali tõend, millega saab ettevõte registreerida Äriregistris.
  1. Stardikonto sulgemine ja ettevõttekonto avamine
    Pärast ettevõtte registreerimist Äriregistris järgib klient ettevõttekonto avamise samme. Stardikonto suletakse ja osakapital kantakse äsja avatud maksekontole. 

Kui palju see maksab?

Vaadake stardikonto avamise hinnakirja siit.

Miks valida Paysera?

Säästab teie aega ja raha
Meie digiteenustega ei pea te raiskama aega järjekorras ootamisele. Meie klienditoe meeskond on saadaval tööpäeviti kell 9.00-17.30. Saate meiega ühendust võtta telefoni või e-posti teel. Paysera konkurentsivõimeliselt madalate tasudega stardikonto avamise eest säästate ka raha.

📁 Toetame teid täielikult dokumentide ettevalmistamisel
Meie meeskond toetab teid vajalike dokumentide vormistamisel. Pärast teenuse e-posti teel taotlemist saadame teile teabe vajalike dokumentide kohta, mille peate esitama.

💻 Meil on veebis üksikasjalik teave protseduuri iga etapi kohta
Teenust saate taotleda täielikult veebis. Te ei pea raiskama aega järjekorras ootamisele ning protseduuri edenemise kohta saad infot veebis.

#

Mida peaksite Paysera ettevõttekonto kohta teadma?

Paysera ettevõttekonto saate avada tasuta ja sellel puudub kuutasu. Kontol on saadaval IBAN-kontod BGN, EUR, RON ja HUF valuutades. Kontoga saate raha saata ja vastu võtta 25+ valuutas.

Saate tehingute täisteenuse – kiiretest rahvusvahelistest rahaülekannetest heade kursidega kuni valuutavahetuse ja eelarvemakseteni. Hallake oma raha Interneti- või mobiilipanga kaudu igal ajal, kus iganes te ka poleks. Vajadusel saate koostada nii üksikasjalikke pangakonto väljavõtteid kui ka tehinguaruandeid. Lisaks on teil võimalus aktiveerida teateid sissetulevate või väljaminevate ülekannete kohta meili või SMS-i teel.

Paysera on palju enamat kui veebipõhine maksesüsteem. See on kaasaegne, mugav ja kulutõhus alternatiiv traditsioonilistele makseteenustele.

Avage oma mitme valuutaline IBAN-konto TASUTA!