Kõik kategooriad

Kas ma saan avada Payseras lisakonto?

Can I open an additional Paysera account?
Saame aru – olete mõelnud, kas on võimalik omada rohkem kui ühte Paysera kontot. Seda küsimust kuuleme oma klientidelt aeg-ajalt ja oleme tänulikud teie huvi eest! On aeg hajutada kõik kahtlused, mis võivad tekkida seoses Paysera lisakonto avamisega.

Kas mul võib olla mitu Paysera kontot?

Lühike vastus on ei, teil võib olla ainult üks Paysera konto meie süsteemis. kuid, teill võib olla mitu rahakotti, ehk IBAN-i, teie ühes Paysera kontos.

Mitme IBAN-i omamine annab teile vabaduse oma rahaga paremini ümber käia, ilma et peaksite erinevate kontode vahel manööverdama. Lihtsamalt öeldes saate oma raha jagada ühe konto all, selle asemel et avada uus. Kõik asub mugavalt ühes kohas!

Mitu rahakotti vs mitu kontot – mis neil vahet on?

Mõnikord võib olla raske leida üht ettevõtet, mis rahuldaks kõik teie rahalised vajadused. Näiteks võivad nad teile pakkuda rahvusvahelisi makseid, kuid puuduvad valuutavahetus teenused.

Niisiis, mis juhtub, kui vajate valuutavahetus teenuseid? Tavaliselt peate pöörduma mõne teise ettevõtte poole, kes ei pruugi pakkuda rahvusvahelisi ülekandeid. Selle stsenaariumi tulemusel on sageli vaja mitut kontot mitmelt ettevõttelt.

Kuid Payseraga olete igal rindel kaitstud. Saate nautida ühe konto omamise mugavust, kuid eraldi rahakotiga – või IBANiga, kui see on teile mugavam. See välistab vajaduse mitme konto järele. Kõlab päris suurepäraselt, kas pole?

One Paysera account offers multiple IBAN possibilities.

Näited erinevatest Paysera IBAN-idest

Lubage meil lühidalt jagada erinevaid võimalusi, mida teie Paysera kontol on pakkuda.

Maksekonto
Pidage seda oma isiklikuks finantskeskuseks, kus saate ülekandeid saata ja vastu võtta, arveid maksta, oste sooritada või isegi palka saada. See on nagu virtuaalne rahakott, mis sisaldab kõiki teie rahahaldustoiminguid.

Kaardikonto
Seda tüüpi konto on seotud teie maksekaardiga. Saate seda kasutada ostude tegemiseks, raha väljavõtmiseks ja erinevate finantstehingute tegemiseks, olenemata sellest, kas ostate veebis või füüsilises poes.

Valuuta konto
Paysera pakub üle 30 valuuta, mida saate oma kontol sekunditega vahetada. Igal valuutal, mida vahetate, võib olla oma IBAN või kõik need võivad seda jagada – olenevalt sellest, mis teie vajadustele kõige paremini vastab.

Jagatud konto
See on ideaalne, kui teil on vaja kellegagi jagatud kulusid hallata. Näiteks kui teie ja teie partner jagate kulud, aitab jagatud konto hoida need kulud eraldi ja organiseeritult, teie isiklikest rahaasjadest eemal.

Säästukonto
Kas soovite tuleviku jaoks raha säästa? Seega on Paysera säästukonto tõenäoliselt see, mida otsite. Saate luua säästmiseks konto mõne sekundiga ja kohandada seda vastavalt oma vajadustele.

Saate teha järgnevat:

  • Määrata oma säästmiseesmärk, sealhulgas summa ja valuuta, mida soovite säästa.
  • Isikupärastada see ainulaadse nimega, näiteks "Suvepuhkus" või "Unistuste auto".
  • Määrata oma säästueesmärgile lõppkuupäev (see on valikuline).
  • Jagada oma kontot säästmiseks teistega (samuti valikuline).
  • Automatiseerida säästmiseks regulaarsed maksed oma kontole (valikuline, kuid muudab säästmise palju lihtsamaks).
Paysera clients can have multiple IBANs, including an IBAN for savings account.

Kokkuvõtteks

Nüüdseks teate, et kuigi meie süsteem lubab teil omada ainult ühte kontot, avab see konto teile terve finantsteenuste maailma. Lisaks ei piirdu te ühe "rahakotiga". Saate luua mitu rahakotti või IBAN-i, mis aitavad hallata ja jagada oma rahalisi vahendeid erinevate vajaduste või eesmärkide alusel.

Miks logida ühelt kontolt välja ja teisele sisse, et pääseda juurde erinevatele funktsioonidele? Meie juures on kõik vajalik ühes kohas.

Loodame, et see blogipostitus lahendab kõik segadused ja aitab teil meie süsteemi paremini mõista!